Η Google προσέλαβε έναν πρώην μηχανικό της Apple για να εργαστεί στο νεο λειτουργικό σύστημα Fuchsia

0
Το 2016, έγινε γνωστό ότι η Google εργάζεται σε ένα εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται Fuchsia. Πρόσφατα υπήρχαν πληροφορίες ότι η εταιρεία προσέλαβε έναν μηχανικό της Apple με 14 χρόνια εμπειρίας για να εργαστεί στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Πρόκειται για τον Bill Stevenson που ξεκίνησε την καριέρα του στην Apple το 2004 ως μηχανικός για την κυκλοφορία των προϊόντων για το OS X. Σε αυτή τη θέση, «εξέτασε και διέγνωσε» προβλήματα με τις εφαρμογές και επίσης συνεργάστηκε με τρίτους προγραμματιστές.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, έγινε ανώτερος διευθυντής προγραμμάτων μηχανικής. Τώρα ήταν υπεύθυνος για τα AirPlay, Find My Mac, iCloud για Mac και AirDrop από MacOS 10.6 Snow Leopard έως 10.9 Mavericks. Από το 2012, ο Stevenson είναι ανώτερος υπεύθυνος προγράμματος Mac / Windows.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google θα ήθελε κάποιον με τέτοια εμπειρία και γνώση να εργάζεται σε ένα λειτουργικό σύστημα. Πρόσφατα, ένας σύνδεσμος με το προφίλ του στο LinkedIn του Stevenson φάνηκε πως συμμετέχει με την Google για να ξεκινήσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται Fuchsia.



Η Google εργάζεται για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο θα λειτουργήσει με όλα τα gadgets. Σύμφωνα με το Bloomberg, τα τηλέφωνα και οι φορητοί υπολογιστές με το νέο λειτουργικό σύστημα θα εμφανιστούν σε δύο χρόνια και η Fuchsia θα αντικαταστήσει το Android μακροπρόθεσμα.
Ένα Demo με κάποια μικρά δείγματα μπορείτε να δείτε αν επισκεφτείτε τη σελίδα με την συσκευή σας στο σύνδεσμο εδώ  η να κατεβάσετε την εφαρμογη για android από το σύνδεσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !