H Pegatron ανακοινώνει την κατασκευή των εργοστασίων συναρμολόγησης iPhone στην Ινδία, την Ινδονησία και το Βιετνάμ

0
Μετά την απόφαση της Foxconn να επεκτείνει την παραγωγή εκτός της Κίνας, ένας άλλος συνεργάτης της Apple σχεδιάζει τώρα να κάνει το ίδιο. Σήμερα το πρωί, οι Financial Times ανέφεραν ότι η Pegatron θα κατασκευάσει εργοστάσια σε τρεις νέες χώρες: την Ινδία, την Ινδονησία και το Βιετνάμ.  
Επί του παρόντος, η Pegatron αντιπροσωπεύει περίπου το 30% των παραγγελιών συναρμολόγησης της Apple. Μέχρι τώρα, η εταιρεία βρίσκεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Κίνα, αλλά τώρα προτίθεται να κατασκευάσει εργοστάσια στην Ινδονησία, το Βιετνάμ και την Ινδία.

Ο πρόεδρος της Pegatron, Si-Jang Liao, σημείωσε ότι η υπηρεσία Τύπου της εταιρείας σύντομα θα παράσχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επέκταση. Πρόσθεσε επίσης ότι οι ρυθμοί αύξησης της παραγωγής θα εξαρτηθούν από τον συνεχιζόμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.

Ίσως αυτή η λύση της Pegatron οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple σχεδιάζει να αρχίσει να παράγει τα τελευταία μοντέλα iPhone στην Ινδία. Επιπλέον, οι πωλήσεις των smartphones και των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στην Κίνα έχουν επιβραδυνθεί πρόσφατα, αναγκάζοντας πολλές εταιρείες να επικεντρωθούν σε άλλες σημαντικές αγορές, όπως η Ινδία.

Η Foxconn διαθέτει σήμερα καποια εργοστάσια στην Ινδία και στο Βιετνάμ, αλλά μέχρι στιγμής δεν συμμετέχουν στην παραγωγή συσκευών της Apple. Επιπλέον, τον Δεκέμβριο του 2018, σε ορισμένες αναλυτικές αναφορές, έγιναν δηλώσεις ότι η Apple σκοπεύει να κατασκευάσει iPhones "κορυφαίας ποιότητας" στην Ινδία ξεκινώντας από το 2019.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !