Στο iOS 12.2 beta 1, μπορείτε να προσαρμόσετε την "ώρα οθόνης" με περισσότερες λεπτομέρειες.

0
Όπως γνωρίζετε, η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta έκδοση του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Εκτός από τις πολλές νέες δυνατότητες, αυτή η έκδοση σας δίνει την ευκαιρία να προσαρμόσετε λεπτομερέστερα το "Screen Time".  
Έχουμε ήδη πει για όλες τις καινοτομίες του iOS 12.2. νωρίτερα Στη νέα δοκιμαστική έκδοση, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για τον "Χρόνος οθόνης" για κάθε ημέρα. Αυτό είναι ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να ορίσετε το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα είναι ενεργή η λειτουργία περιορισμού εφαρμογής.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ώρα επί της οθόνης> Στο υπόλοιπο . Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το ίδιο χρονοδιάγραμμα για κάθε ημέρα ή να το προσαρμόσετε ξεχωριστά για τις ημέρες της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια της ενεργής λειτουργίας "Μόνος", το iOS σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο θα είναι διαθέσιμες μόνο οι εφαρμογές και οι τηλεφωνικές κλήσεις που έχουν επιλεγεί από τον χρήστη. Η λειτουργία μπορεί επίσης να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό iCloud.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !