Ios 12 Shortcut! Οι συντομεύσεις στο Ios 12 και πως θα τις χρησιμοποιείτε

0
Οι συντομεύσεις είναι ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του Ios 12. Οι συντομεύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πράγματα γρηγορότερα στην συσκευή σας. Οι περισσότερες συντομεύσεις παραδειγμάτων της Apple δεν θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο. 
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε με τις Συντομεύσεις στο Ios 12 είναι να ενεργοποιήσετε από άλλους που έχουν ήδη δημιουργήσει. Οποιοσδήποτε μπορεί να μοιραστεί ένα σύνδεσμο με μια υπάρχουσα συντόμευση, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε αυτό και στη συνέχεια, επιλέξτε "Get Shortcut" για να το προσθέσετε στη συλλογή σας στην εφαρμογή Συντομεύσεις.

Για παράδειγμα :

Μετατρέψτε οποιοδήποτε βίντεο ή μια φωτογραφία Live σε ένα GIF.

Φτιάξτε πολλές φωτογραφίες σε ένα κολάζ.

Στείλτε ένα προγραμματισμένο μήνυμα κειμένου.

Αναζήτηση Spotify για κομμάτια , άλμπουμ , καλλιτέχνες και playlist.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε συντομεύσεις για εσάς. Η Google, για παράδειγμα, προσφέρει μια εύχρηστη συντόμευση για να μιλήσει με τον βοηθό Google μέσω της Siri. Απλώς κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Google Assistant και , στη συνέχεια, αναζητήστε το κουμπί "Προσθήκη στο Siri". Στη συνέχεια, μπορείτε να γράψετε μια προσαρμοσμένη φράση ή απλώς να χρησιμοποιήσετε το "Hey Google." Θα πρέπει να πείτε "Hey Siri" ή να πατήσετε πρώτα το κουμπί Siri, αλλά είναι ακόμα πολύ πιο γρήγορα από το άνοιγμα της εφαρμογής απευθείας.

Η Pandora προσφέρει κάτι παρόμοιο για την ενεργοποίηση ραδιοφωνικών σταθμών μέσω του Siri. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Pandora , κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε "Προσθήκη στο Siri", στη συνέχεια επιλέξτε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και καταγράψτε τη φράση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες συντομεύσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας μέσω της εφαρμογής ή με φωνητικές εντολές. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν το κουμπί Κοινή χρήση για να εκτελέσετε μια ενέργεια μέσα σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Ένα καλό παράδειγμα είναι το "Λήψη βίντεο Youtube". Αφού την ενεργοποιήσετε, φορτώστε ένα βίντεο στην εφαρμογή YouTube και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε "Συντομεύσεις" (ίσως χρειαστεί να πατήσετε πρώτα "Περισσότερα" για να δείτε αυτήν την επιλογή) και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Λήψη του YouTube". Μετά την εκτέλεση της συντόμευσης, επιλέξτε "Αποθήκευση στο άλμπουμ".

Επίσεις μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας συντομέυσεις,αλλά αυτό θα το δούμε σε κάποιο άλλο άρθρο.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε Εδώ (shortcuts ios 12)

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την παρουσίαση του shortcut αλλά και πως μπορούμε να βάλουμε κάποια συντόμευση ώστε να δούμε την λειτουργία της...



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !