Οι πωλήσεις iPhone μειώθηκαν κατά 20% στα τέλη του περασμένου έτους

0
Νέα στοιχεία από την εταιρεία Counterpoint δείχνουν ότι οι πωλήσεις iPhone μειώθηκαν κατά 20% το Νοέμβριο του 2018 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017.  
Το νέο smartphone της Apple το Νοέμβριο του 2017 ήταν το iPhone X. Τον Νοέμβριο του 2018, το iPhone XR ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις τηλέφωνο, το οποίο κοστίζει 250 δολάρια λιγότερο. Την ίδια στιγμή, ο όγκος πωλήσεων του iPhone XR ήταν σχεδόν ο μισός από το iPhone X.

Οι αναλυτές αποδίδουν τη μείωση των πωλήσεων στα φτωχά αποτελέσματα της Apple στην Ινδία και την Κίνα. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι το iPhone XR πωλείται χειρότερα από το iPhone 8.

Η Counterpoint αναμένει να αυξηθούν οι μελλοντικές πωλήσεις των παλαιότερων μοντέλων iPhone, όπως το iPhone 7 και το iPhone 8, στις αναδυόμενες αγορές. Αυτή η πρόβλεψη οφείλεται στις υψηλές τιμές για τα νέα smartphones της Apple.

Παρά τη δήλωση του Tim Cook , ο αμερικανός υπουργός Εμπορίου Wilbur Ross δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC ότι η Apple δεν πρέπει να κατηγορεί την Κίνα για αδύναμες πωλήσεις iPhone. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, διαφωνεί μαζί του και είναι πεπεισμένος ότι η οικονομική κατάσταση στην Κίνα είναι η αιτία για τα κακά οικονομικά αποτελέσματα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !