Η Belkin παρουσίασε το πρώτο καλώδιο USB-C MFi απο Lightning

0
Σήμερα, στις 7 Ιανουαρίου, στην έκθεση του CES 2019, η Belkin ανακοίνωσε τα πρώτα καλώδια USB-C απο Lightning που εγκρίθηκαν από την Apple ως μέρος της νέας σειράς BoostCharge.  
Όπως γνωρίζετε, ο μόνος τρόπος να επωφεληθείτε από την γρήγορη φόρτιση στα πιο πρόσφατα μοντέλα των iPhone είναι τα καλώδια USB-C του Lightning. Αλλά μέχρι σήμερα, η Apple δεν επέτρεπε σε κανέναν να παράγει καλώδια αυτού του είδους.

Τώρα η Belkin έχει εισαγάγει πιστοποιημένα καλώδια MFi μήκους 1,2 μέτρων, 1,8 μέτρων και 3 μέτρα σε μαύρο ή λευκό. Το κόστος ενός τέτοιου "καλωδίου" είναι από 24,99 έως 34,99 δολάρια ΗΠΑ, ανάλογα με το μήκος του καλωδίου.

Η τιμή των καλωδίων Belkin δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που προσφέρει η Apple στη στα καταστήματα της. Ωστόσο, μπορεί να ελπίζουμε ότι η Belkin θα είναι το πρώτο σημάδι για τη μαζική παραγωγή καλωδίων USB-C / Lightning τρίτων φτηνότερων επιλογών.

Μαζί με τα νέα καλώδια φόρτισης, η Belkin ανακοίνωσε επίσης πολλά άλλα προϊόντα στο CES. Μεταξύ αυτών, ο φορτιστής BoostCharge USB-C σε δύο εκδόσεις, ένας από τους οποίους προορίζεται για αυτοκίνητα και ο δεύτερος για χρήση με συνηθισμένες υποδοχές.


Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης μια νέα μπαταρία BoostCharge USB-C της τάξης των 20.000 mAh, η οποία μπορεί να δώσει μέχρι και 30 watts ισχύος (αυτό αρκεί για γρήγορη φόρτιση της τελευταίας γενιάς των iPad Pro, καθώς και για τροφοδοσία ενός MacBook 12 ιντσών). Αναμένεται ότι το κόστος της "αποθήκης" ηλεκτρικής ενέργειας στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι 129,99 δολάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !