Apple: Οι τηλεοράσεις από κορυφαίους κατασκευαστές θα υποστηρίξουν όχι μόνο AirPlay 2, αλλά και φωνητικές εντολές Siri

0
Μετά την ανακοίνωση της Samsung για τις καινοτομίες στην Smart TV, η Apple ενημέρωσε τη σελίδα υποστήριξης του AirPlay, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενσωμάτωση του AirPlay 2 με τηλεοράσεις.  
Στη σελίδα της εταιρείας σημειώνεται ότι τα νέα χαρακτηριστικά του βίντεο AirPlay 2 θα εμφανιστούν "σύντομα", ενώ η Samsung ανακοίνωσε ότι η καινοτομία θα είναι διαθέσιμη την άνοιξη του 2019.

Με τον ίδιο τρόπο και τα ηχεία τρίτων κατασκευαστών θα έχουν υποστήριξη AirPlay 2 (για παράδειγμα, το Sonos One) εμφανίζοντας στην εφαρμογή Home, όπου οι συμβατές τηλεοράσεις θα αποκτήσουν το δικό τους τμήμα στο HomeKit. Αυτή η ενσωμάτωση θα παράσχει επίσης το φωνητικό έλεγχο της Siri. Η Apple ισχυρίζεται ότι οι χρήστες θα μπορούν να καλέσουν τον βοηθό φωνής στο iPhone με αίτημα να ενεργοποιήσουν το "Game of Thrones" στο σαλόνι και την τηλεόραση όπου με υποστήριξη AirPlay 2 θα κατεβάσει το απαιτούμενο περιεχόμενο.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιες πηγές μέσων ενημέρωσης μπορεί να χρησιμοποιήσει η Siri για να παίξει το περιεχόμενο.

Χάρη στις λειτουργίες που ήταν αποκλειστικά για το Apple TV μέχρι σήμερα, θα μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο από το iPhone, iPad ή Mac σας που είναι στο ίδιο δίκτυο στην έξυπνη τηλεόραση του AirPlay 2.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !