Η Apple θα μπορούσε να αναγνωρίσει το RCS ως αντικαταστάτη του SMS

0
Η Apple συζητά τη δυνατότητα εισαγωγής του προτύπου RCS στις συσκευές της στο μέλλον.Η λειτουργία και οι δυνατότητες του ονομάζεται σαν ενημερωμένη έκδοση των SMS. Η ανάπτυξη και προώθηση του RCS πραγματοποιούνται από κορυφαίους φορείς κινητής τηλεφωνίας, της Google και τη Microsoft.  
Σήμερα παρουσιάστηκε μια διαφάνεια στο Reddit από την παρουσίαση του GSMA, μια εμπορική οργάνωση που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο που έγινε τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με αυτή τη διαφάνεια, "η Apple συζήτησε με την GSMA και τους φορείς εκμετάλλευσης την εισαγωγή του RCS στο iOS."

Η διαφάνεια επίσης εξηγεί γιατί η προσθήκη RCS στο iOS θα είναι μια εξέλιξη. Η GSMA αναγνωρίζει τρεις λόγους:

1)Για να βελτιώσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ συσκευών της Apple και των μη-Apple.
2)Ικανοποίηση των αναγκών των φορέων εκμετάλλευσης που εφαρμόζουν το RCS.
3)Προετοιμασία για το μέλλον χωρίς 2G και SMS.

Δεν είναι γνωστό πώς τελείωσαν αυτές οι διαπραγματεύσεις, αλλά οι συνομιλητές ασκούν πίεση στην Apple για να ξεκινήσει το RCS στα λειτουργικά της.

Το RCS (Rich Communication Services) υποστηρίζει συνομιλίες ομάδας, συμπίεση εικόνας και δείκτες ανάγνωσης μηνυμάτων. Το IMessage έχει παρόμοιες δυνατότητες, οπότε δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα ότι η Apple θα προσθέσει το RCS στις συσκευές της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !