Το iPhone θα είναι σύντομα σε θέση να ανοίξει την κάμερα ακόμη γρηγορότερα

0
Η Apple έχει κατοχυρώσει ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια τεχνολογία που ανοίγει αυτόματα την κάμερα στο τηλέφωνο όταν χρειάζεται να τραβήξετε γρήγορα μια φωτογραφία. 


Υπάρχουν καταστάσεις όπου είναι δύσκολο να επιτευχθεί η τέλεια εικόνα σε πολύ μικρο χρόνο. Κατά κανόνα, αυτό συμβαίνει σε στιγμές που διαρκούν μερικά δευτερόλεπτα και εμφανίζονται ξαφνικά. Σε αυτή την περίπτωση, κάθε δευτερόλεπτο αξίζει το βάρος του σε χρυσό.

Η Apple έχει προσθέσει εδώ και καιρό ένα κουμπί γρήγορης πρόσβασης στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος, αλλά οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που θα σας επιτρέπει να ανοίξετε την κάμερα ακόμα πιο γρήγορα. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, το iPhone θα ανοίξει αυτόματα την κάμερα όταν χρειάζεται να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Για να γίνει αυτό, οι μηχανικοί χρησιμοποιούν ένα επιταχυνσιόμετρο, το οποίο καθορίζει τη θέση του smartphone. Στη συνέχεια, ο αισθητήρας εγγύτητας στην πίσω πλευρά είναι συνδεδεμένος, ο οποίος σαρώνει τον χώρο για να καθορίσει τα αντικείμενα που ο χρήστης θέλει να τραβήξει μια φωτογραφία. Αν εντοπιστεί η κατάλληλη κίνηση, η κάμερα θα ανοίξει στο τηλέφωνο.

Την ίδια στιγμή, το iPhone παραμένει κλειδωμένο όλη την ώρα, οπότε κάποιος ξένος δεν θα μπορεί να μεταβεί στη βιβλιοθήκη πολυμέσων για να δει παλιότερες φωτογραφίες.

Η Apple καταγράφει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κάθε εβδομάδα αλλά δεν φτάνουν όλα στα τελικά προϊόντα, επομένως δεν υπάρχει εγγύηση ότι μια τέτοια λειτουργία θα εμφανιστεί στο iPhone. Αλλά θα ήταν μια μεγάλη προσθήκη στο σύστημα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !