Η Samsung για πρώτη φορά ξεπέρασε την Apple στις πωλήσεις smartphone κατά τη διάρκεια των γιορτών

0
Για αρκετά χρόνια, η Samsung ήταν μπροστά από την Apple στις πωλήσεις smartphone τα τρία πρώτα τρίμηνα, αλλά το τέταρτο τρίμηνο, συνήθως το iPhone ήταν ηγέτης. Φέτος, η Apple δεν μπόρεσε να διατηρήσει την υπεροχή των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των γιορτών. 
Και οι δύο εταιρείες είχαν αδύναμες πωλήσεις των smartphones κατά τη διάρκεια των γιορτών, αλλά, σύμφωνα με τους αναλυτές της IDC, η Apple ήταν χειρότερη.

Κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2018 πωλήθηκαν 68,4 εκατομμύρια iPhone, που είναι κατά 11,5% λιγότερο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2017. Οι αποστολές της Samsung μειώθηκαν κατά 5,5% και συνολικά η εταιρεία πώλησε 70,4 εκατομμύρια μονάδες. Ωστόσο, η Apple κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις της Huawei. Για λόγους σύγκρισης, το τέταρτο τρίμηνο του 2017, η Apple έστειλε στις αγορές 77,3 εκατομμύρια iPhone, και η Samsung - 74,5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την IDC, η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί σημαντικά ούτε το 2019:

"Η Apple, φυσικά, δεν χάνει τη θέση της, αλλά είναι πιθανό ότι το 2019 η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει το iPhone 5G. Αυτό σημαίνει ότι για επιτυχημένες πωλήσεις θα χρειαστεί να κυκλοφορήσει αρκετά καλά τηλέφωνα απο τους ανταγωνιστές. Πιστεύουμε ότι η Apple μπορεί να το κάνει αυτό. "

Επιπλέον, η συνεχιζόμενη διαφορά μεταξύ της Apple και της Qualcomm σημαίνει ότι ο κατασκευαστής του iPhone θα πρέπει να εγκαταστήσει 5G μόντεμ από την Intel στα smartphones του 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανταγωνιστές όπως η Samsung ενδέχεται να κυκλοφορήσουν φέτος smartphones 5G πολύ νωρίτερα από αυτή. Πιθανώς, αυτό το γεγονός θα επηρεάσει επίσης και τις πωλήσεις του iPhone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !