Μέρος των μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 θα γίνει από τα παλιά iPhone

0
Τα μετάλλια που θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 θα κατασκευαστούν εν μέρει από παλιά μοντέλα iPhone. Αυτό αναφέρεται από τους δημοσιογράφους του The Verge.  
Οι δημοσιογράφοι της Verge ανέφεραν ότι τα μετάλλια για τους Θερινούς Ολυμπιακούς του 2020, που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο, θα γίνουν εν μέρει από παλιά smartphones και άλλες κινητές συσκευές που έχουν ξεπεραστεί. Μεταξύ αυτών θα είναι ξεπερασμένα μοντέλα του iPhone. Ο συνολικός αριθμός των gadgets είναι πέντε εκατομμύρια τεμάχια και το συνολικό τους βάρος υπερβαίνει τους 47 χιλιάδες τόνους.

Οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία χρυσών, αργυρών και χάλκινων μεταλλίων. Η συλλογή συσκευών και η απονομή βραβείων θα πρέπει να γίνει από μη κυβερνητικές οργανώσεις. Ο σχεδιασμός των μεταλλίων θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2019. Αποσαφηνίζει η δημοσίευση, ότι το πρόγραμμα της συλλογής των gadgets θα λήξει στις 31 Μαρτίου του 2019.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !