Κάμερα στην οθόνη και τριπλό φακό: τα πρώτα επίσημα πλάνα του Samsung Galaxy S10

0
Οι μπλόγκερ έχουν δημοσιεύσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S10. Μια από τις πρώτες φωτογραφίες των νέων συσκευών της Samsung δημοσιεύθηκε στο Twitter από τον Evan Blass.  
Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες εικόνες, το Samsung Galaxy S10 θα έχει μια τριπλή κύρια κάμερα. Η εμπρόσθια κάμερα, όπως προβλέπεται, τοποθετείται στην οθόνη της συσκευής. Η απλή έκδοση της συσκευής, που ονομάζεται Galaxy S10e, είναι εξοπλισμένη με μια διπλή κύρια κάμερα.

Και οι δύο συσκευές θα λάβουν αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι διαφορές θα είναι μόνο στην τοποθέτησή τους. Έτσι, στη απλή συσκευή τοποθετείται στον πλαϊνό πίνακα, και στα πιο ακριβά μοντελα κάτω από την οθόνη.

Σύμφωνα με τον Evan Blass, η εικόνα επάνω δείχνει το Galaxy S10 και στο κάτω μέρος το Galaxy S10e. Το κόστος των νέων συσκευών δεν καθορίζεται ακόμη.

Η πρεμιέρα των νέων smartphones της Samsung θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2019. Αναμένεται ότι, μαζί με τις κινητές συσκευές, η εταιρεία θα εισαγάγει τους ανταγωνιστές των AirPods τα δικά τους ασύρματα ακουστικά, τα οποία μπορεί να ονομάζονται Galaxy Buds .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !