5 κορυφαίες εφαρμογές προσωρινά δωρεάν στο App Store

0
Σήμερα έχουμε συγκεντρώσει πέντε από τις πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες εφαρμογές για τις συσκευές του iOS, οι οποίες επί του παρόντος μπορούν να αποκτηθούν δωρεάν. 


1. 7 Minute Workout by Wonder

Η εφαρμογή γυμναστικής προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ειδικό πρόγραμμα άσκησης που δεν διαρκεί περισσότερο από επτά λεπτά την ημέρα. Στο 7 Minute Workout by Wonder, είναι διαθέσιμες σύντομες οδηγίες βίντεο που δείχνουν πώς να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη άσκηση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μόνοι τους το είδος της γυμναστικής που χρειάζονται όπως: workouts cardio, κοιλιακές ασκήσεις, ενίσχυση των μυών των ποδιών, κλπ. Κατεβαστε το 7 Minute Workout by Wonder δωρεάν στο App Store .

2. Emoji Camera - unique filters

Σε αυτό το πρόγραμμα, υπάρχουν πάνω από χίλιες διαφορετικές αυτοκόλλητες ετικέτες και αστείες μάσκες για να προσθέσετε στις ήδη φορτωμένες εικόνες και να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την έκθεση, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και άλλες παραμέτρους της εικόνας χρησιμοποιώντας ένα σύνολο εργαλείων για επεξεργασία. Κατεβάστε το Emoji δωρεάν στο App Store.

3. Depello - color splash photos

Αυτός ο επεξεργαστής φωτογραφιών θα μετατρέψει οποιαδήποτε φωτογραφία σε ασπρόμαυρη εικόνα, καθορίζοντας το χρώμα οποιουδήποτε τμήματος. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση: απλά επιλέξτε το επιθυμητό αντικείμενο στην εικόνα και το χρώμα θα παραμείνει αφότου το πλαίσιο γίνει ασπρόμαυρο. Η εφαρμογή προσαρμόζει την αντίθεση, τη φωτεινότητα και τον κορεσμό. Αφού προσαρμόσετε την εικόνα, μπορείτε να τη δημοσιεύσετε αμέσως στο Facebook και το Instagram. Κατεβαστε τον Depello δωρεάν σε αυτόν τον σύνδεσμο .

4. Double Video Player

Το Double Video Player σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δύο ταινίες ταυτόχρονα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ακουστικό και ένα βίντεο που έχετε. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις επιλογές προβολής απευθείας στην εφαρμογή. Κατεβάστε το δωρεάν από το App Store .

5. Επεξεργαστής Ṗhoto

Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επεξεργασίας είναι το συγκεκριμένο. Εκτός από τα συνηθισμένα φίλτρα και τις παραμέτρους (αντίθεση, κορεσμός, φωτεινότητα, κ.λπ.) μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες, αλλάζοντας τη γραμματοσειρά και το μέγεθος. Ο επεξεργαστής σας επιτρέπει επίσης να ρετουσάρετε την εμφάνισή σας: λευκαίνετε τα δόντια σας, εξομαλύνετε τις ρυτίδες και ακόμη και αλλάξτε το χρώμα του δέρματος. Κατεβάστε το Ṗhoto Editor δωρεάν .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !