Αν ζούσε σήμερα ο Steve Jobs θα έκλεινε τα 64 χρόνια

0
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Apple Steve Jobs γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1955 και αν ήταν ζωντανός, θα είχε φτάσει τα 64 χρόνια σήμερα. 
Κατά τη διάρκεια της ζωής του, η Jobs δεν ίδρυσε μόνο την Apple με τον Steve Wozniak το 1976. Προήγαγε την ανάπτυξη μερικών από τους πρώτους προσωπικούς υπολογιστές, όπου και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Apple το 1985. Το 1986, ο Steve βοήθησε να εξαγοράσει την Lucasfilm, η The Graphic Company. Το παλιό όνομα Lucasfilm, άλλαξε και σαν διευθυντής της εταιρείας ήρθε με ένα νέο όνομα την Pixar. Μετά την αναχώρηση από την Apple, ο Steve ίδρυσε μια νέα εταιρεία υπολογιστών, την NeXt, της οποίας το λειτουργικό σύστημα ήταν τόσο καλό που μετά από λίγα χρόνια η Apple αγόρασε ολόκληρη την εταιρεία και το λειτουργικό σύστημα αποτέλεσε τη βάση του MacOS X. Ο Steve επέστρεψε στην Apple και κατάφερε να την βοηθήσει να βγει από την κρίση η οποία την βύθισε για τα 10 χρόνια της απουσίας του.

Κατά την περίοδο 2000-2010, ο Steve Jobs μπόρεσε να μεταφέρει την εταιρεία σε νέο επίπεδο, μετατρέποντάς την σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς.Το "1000 τραγούδια στην τσέπη σας" το 2001, με το iPod έκανε πραγματική επανάσταση στον κλάδο και άλλαξε ριζικά τη θέση της Apple. Τότε λίγο αργότερα ο κόσμος είδε το iPhone και το iPad. Είναι δύσκολο να φανταστούμε πώς θα μοιάζει η ζωή μας αν δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ αυτα τα εργαλεία της καθημερινότητας.

Ο Steve Jobs πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 2011, σε ηλικία 56 ετών, από καρκίνο του παγκρέατος μετά από οκτώ χρόνια καταπολέμησης της νόσου. Εργάστηκε στην εταιρεία μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, αφήνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στις 24 Αυγούστου 2011.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !