Η Apple ξεκίνησε να πωλεί το τροποποιημένο iPhone 7 και 8 στη Γερμανία

0
Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, η Apple επιβεβαίωσε επίσημα την έναρξη πωλήσεων τροποποιημένων μοντέλων iPhone στη Γερμανία, με σκοπό την επίλυση αγωγής κατά των παραβιάσεων από την Qualcomm.   
Η εταιρεία από το Cupertino δήλωσε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντικαταστήσει τις μάρκες Intel σε ορισμένα μοντέλα iPhone με μάρκες της Qualcomm, προκειμένου να άρουν την απαγόρευση των πωλήσεων στη Γερμανία.

"Προκειμένου όλα τα μοντέλα iPhone να είναι και πάλι διαθέσιμα στους πελάτες στη Γερμανία, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις μάρκες Intel και να διαθέτουμε τα τηλέφωνά μας με μάρκες εξαρτημάτων από την Qualcomm. Το έργο της Qualcomm είναι να εξαλείψει τον ανταγωνισμό με κάθε δυνατό μέσο, ​​προκαλώντας ζημιές στους καταναλωτές και να εμποδίσει τη διαδικασία ανάπτυξης της καινοτομίας. "

Υπάρχουν αναφορές ότι η Apple εργάζεται σε νέες εκδόσεις των iPhone 7, 7 Plus, 8 και 8 Plus με ενημερωμένα modems που δεν παραβιάζουν την δικαστική απαγόρευση των πωλήσεων στη Γερμανία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο προμηθευτής κινητών chips η Qualcomm κατέθεσε αγωγή σε Γερμανικό δικαστήριο εναντίον της Apple, στην οποία υποστηρίχθηκε ότι ορισμένα μοντέλα του iPhone 7 και του iPhone 8 παραβίαζαν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας. Η απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου διέταξε την Apple να σταματήσει να πωλεί αυτά τα μοντέλα iPhone στη χώρα .

Η Qualcomm κατάφερε επίσης να επιτύχει προσωρινή απαγόρευση πώλησης των smartphone της Apple και στην Κίνα . Ωστόσο, η εταιρεία της Apple ήταν σε θέση να παρακάμψει αυτήν την απαγόρευση μέσω ενημερώσεων λογισμικού μόνο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !