Η Samsung θα προσφέρει έως 550 δολάρια για την ανταλλαγή του παλιού iPhone στο νέο Galaxy S10

0
Η Samsung ξεκινά μια νέα διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του Galaxy S10. Για να προσελκύσει νέους πελάτες, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού iPhone για τη ναυαρχίδα της Samsung με έκπτωση 550 δολαρίων.  
Λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10 και η εταιρεία ξεκίνησε να προωθεί τη νέα ναυαρχίδα της. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ανταλλαγής χρηστών, οι χρήστες θα λάβουν έκπτωση 550 δολαρίων για την αγορά μιας νέας συσκευής, υπό την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη συσκευή τους ήταν ένα iPhone X, XS, XS Max, XR, 8 ή 8 Plus. Κατά την ανταλλαγή των iPhone 7 ή 7 Plus, η έκπτωση θα είναι 300 δολάρια. Για iPhone 6S / 6S Plus και iPhone 6 , 150 και 75 δολάρια αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, του Phonearena, η κυκλοφορία του Galaxy S10 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2019 και τα πρώτα smartphones θα παραδοθούν στους πελάτες στις αρχές Μαρτίου.

Θυμηθείτε ότι νωρίτερα μπήκε στο δίκτυο ένα teaser-video, το οποίο επιβεβαίωσε τις φήμες για το Galaxy S10 , συμπεριλαμβανομένης μιας τριπλής κύριας κάμερας και ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων επιμέρους της οθόνης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !