Η λειτουργία του "χρόνου οθόνης" ήταν άχρηστη για τους χρήστες

0
Οι αναλυτές της CNET διενήργησαν μια μελέτη για το πώς η λειτουργία Screen Time βοηθά τους χρήστες στην πραγματική ζωή. Τα ευρήματά τους είναι απογοητευτικά καθώς το κύριο tip του iOS 12 ήταν άχρηστο για τους περισσότερους ιδιοκτήτες συσκευών από την Apple.  
Η λειτουργία "Screen time" εμφανίστηκε στο iOS 12, και στις επόμενες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος, συμπληρώθηκε και βελτιώθηκε. Όπως είχε προγραμματιστεί από την Apple, αυτή η επιλογή έπρεπε να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν το χρόνο που ξοδεύουν στα smartphones, καθώς επίσης και να γίνει ένα εργαλείο για την καταπολέμηση του εθισμού στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, όλοι οι ιδιοκτήτες συσκευών iOS δεν επωφελούνται από αυτήν τη λειτουργία.

Σύμφωνα με την CNET, η πλειοψηφία των χρηστών παρακολουθεί ακανόνιστα τον χρόνο της οθόνης τους και το 54% των ερωτηθέντων δήλωσε ακόμη ότι η μείωση του χρόνου χρήσης ενός smartphone επηρέασε ελάχιστα τη ζωή τους ή δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Τις περισσότερες φορές, οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τη λειτουργία για να αφαιρέσουν τον αριθμό των ειδοποιήσεων. Κατά την άποψή τους, το πρόβλημα της εξάρτησης ενός ατόμου από ένα smartphone δεν επιλύεται από μια "εξωτερική" μείωση του χρόνου που περνάει στο Διαδίκτυο. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουν τι κάνουν με τα smartphones και πώς να αποσπάσουν την προσοχή από αυτές τις ενέργειες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !