Η Apple θα κυκλοφορήσει το κόκκινο iPhone XS στα τέλη Φεβρουαρίου

0
Υπήρχαν φήμες στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο του Weibo ότι η Apple προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του iPhone XS Product (RED) αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα.   
Πιθανώς, η αρχική πηγή των φημών ήταν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Foxconn, οι οποίοι χθες, 14 Φεβρουαρίου, έμαθαν για τα σχέδια της εταιρείας.
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPhone X, πέρυσι υπήρχαν φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορούσε ένα μοντέλο με κόκκινο χρώμα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Αντ 'αυτού, η εταιρεία κυκλοφόρησε το προϊόν iPhone 8/8 Plus (RED).

Η πηγή σημειώνει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα για να τονώσει τις πωλήσεις του iPhone XS. Είναι πιθανό ότι η Apple πάντα σχεδίαζε να ξεκινήσει ένα iPhone XS Προϊόν (RED), αλλά αποκλειστικά και μόνο για την Κίνα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Apple έχει δώσει προτεραιότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να κυκλοφορήσει φθηνότερα smartphones, όπως το iPhone 8 και το iPhone XR, με κόκκινο χρώμα, ενώ μεταξύ των ακριβών μοντέλων δεν υπήρχε επιλογή προϊόντος (RED).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !