Το 4G στο iPhone XS είναι 26% ταχύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone

0
Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία OpenSignal, ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων 4G στα iPhone XS και XS Max έχει αυξηθεί σημαντικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα των smartphone της Apple.  
Τα iPhone XS και XS Max είναι σχεδόν 26% ταχύτερα από τα smartphones της Apple που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2015 και 2017, συμπεριλαμβανομένου του iPhone X. Για να μετρηθεί η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, η OpenSignal εξέτασε το iPhone σε δίκτυα αρκετών αμερικανών δικτύων από τις 26 Οκτωβρίου στις 24 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το μοντέλο XS Max ήταν σε θέση να φτάσει τα 21,7 Mbit / s και το XS - 20,5 Mbit / s. Το iPhone XR αντιμετώπισε την εργασία λίγο χειρότερα από το iPhone X - 17,6 Mbit / s έναντι 18,5 Mbit / s, αντίστοιχα. Δεδομένου ότι η τεχνολογία XR χρησιμοποιεί τεχνολογία 2x2 MIMO (δύο κεραίες μεταδίδουν ένα σήμα και δύο λήψεις), είναι κατώτερη στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων του iPhone XS και XS Max, οι οποίες χρησιμοποιούν 4x4 MIMO.

Σύμφωνα με την έκθεση, το εύρος ζώνης παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητο και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των iPhone 6 και του X. Το OpenSignal πιστεύει ότι αυτό μπορεί επίσης να έχει μειώσει το ενδιαφέρον των χρηστών για αναβάθμιση σε νέα μοντέλα iPhone.

Οι ακόλουθες σημαντικές βελτιώσεις ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων στα smartphones της Apple αναμένονται το 2020 με την κυκλοφορία του iPhone 5G. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple επικρίνεται συχνά επειδή είναι αργή στην υιοθέτηση νέων κυψελοειδών προτύπων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !