Οι πωλήσεις iPhone μειώνονται όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και στην Ευρώπη

0
Οι εμπειρογνώμονες του Canalys Research Center διαπίστωσαν ότι οι πωλήσεις iPhone πέφτουν όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες. Σύμφωνα με αυτούς, η ζήτηση για τα smartphones της Apple πέφτει στην Ταϊλάνδη, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. 
Οι αναλυτές στο Κέντρο Ερευνών του Canalys μελέτησαν τον όγκο της αγοράς των κινητών συσκευών για το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Σύμφωνα με τα στοιχεία τους, οι πωλήσεις iPhone παρουσίασαν την πτώση τους όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και στην Ταϊλάνδη, της οποίας η αγορά είναι μία από τις μεγαλύτερες στη Νοτιοανατολική Ασία. Η ζήτηση για τα smartphones της Apple μειώθηκε σε αυτή τη χώρα κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό.

Στην Ευρώπη, η Apple κατέχει τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις των smartphones μετά τη Samsung. Ωστόσο, οι πωλήσεις της αμερικανικής εταιρείας μειώθηκαν κατά έξι τοις εκατό κατά το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Από την άποψη αυτή, οι αναλυτές είναι βέβαιοι ότι μέχρι το τέλος του 2019, οι πωλήσεις της Apple θα συνεχίσουν να πέφτουν και θα δώσουν τη θέση της στην Huawei. Η ζήτηση για συσκευές αυτής της εταιρείας στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 55%. Σε γενικές γραμμές, οι κινέζοι κατασκευαστές στις αρχές του 2019 κατέχουν το 32% της αγοράς όλων των κινητών συσκευών στις ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το χαμηλό ενδιαφέρον των χρηστών για το iPhone οφείλεται στο κατήφορο της αγοράς των κινητών συσκευών gadget, καθώς και στην απροθυμία των χρηστών να ενημερώσουν τα smartphones τους αγοράζοντας νέα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !