Πως θα κάνετε εγκατάσταση του αντικαταστάτη του Cydia στο rootlessJB 3.0

0
Ο Packager είναι ένας νέος διαχειριστής πακέτων όπως και ο Cydia  για το iOS 12.Δείτε εδώ πως μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.   


Ο διαχειριστής πακέτων Packager είναι μια εναλλακτική λύση του Cydia για το rootlessJB. Αναπτύχθηκε από τους Conor, Gijsbert te Paske και PancakeUFO.
Παρέχει αξιόπιστη και γρήγορη διαχείριση πακέτων στο iOS. Αλλά, έχει στην πραγματικότητα περισσότερα κοινά με το Sileo σε σύγκριση με τον αξιόπιστο εγκαταστάτη του Saurik.

Ενώ σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να διαγράψετε tweak, έχει επίσης μερικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε πηγές Debian χωρίς να έχουν πακέτα προς το παρόν.
Επιπλέον, λείπει το σύστημα αποθετηρίων ή πηγών που είναι εγγενές στο πρόγραμμα εγκατάστασης του Cydia και του Sileo . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτελέσετε χειροκίνητα την εγκατάσταση πηγών tweak και άλλες σημαντικές λειτουργίες.

Απαιτήσεις

Ένας υπολογιστής που χρησιμοποιεί macOS, Windows ή Linux
Cydia Impactor ( λήψη )
σύνδεση στο Internet

Κατεβαστε την εφαρμογη Packager απο το σύνδεσμο εδώ και κάντε εγκατάσταση του προφίλ με το cydia impactor όπως έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του.
Είναι λίγο δύσχρηστος για να το χρησιμοποιήσετε αλλά σύντομα θα υπάρχουν αναβαθμίσεις για να τον κάνουν ακόμη καλύτερο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !