MiniWiki - Πλήρης Βικιπαίδεια στο Apple Watch

0
Ο προγραμματιστής Will Bishop έχει κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή την MiniWiki που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στην Wikipedia απευθείας από το Apple Watch. Το πρόγραμμα υποστηρίζει χαρακτηριστικά όπως ανάγνωση εκτός σύνδεσης, σελιδοδείκτες και πολλά άλλα.  
Για να αναζητήσετε άρθρα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση ή με το πληκτρολόγιο του Apple Watch Scribble. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε και ανά θέμα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι το μενού "Κοντά". Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, το MiniWiki παρέχει μια λίστα των άρθρων του Wikipedia σχετικά με τα μέρη γύρω σας.

Ο προγραμματιστής δήλωσε ότι η εφαρμογή σχεδιάστηκε από το μηδέν για να ταιριάζει με το μοναδικό μέγεθος της οθόνης του Apple Watch, καθώς και για να παρέχει μια ομαλή και διαισθητική διασύνδεση της Wikipedia.

Η εφαρμογή MiniWiki είναι διαθέσιμη για δωρεάν download στο App Store , αλλά ο προγραμματιστής έχει συμπεριλάβει συμβουλές εντός εφαρμογής , οι οποίες πρέπει να θεωρηθούν ως ευχαριστίες για το MiniWiki.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !