Η Apple στέλνει και πάλι ειδοποιήσεις στους συνδρομητές της Apple Music. Τώρα μπορούν να δώσουν έναν δωρεάν μήνα της υπηρεσίας σε έναν φίλο

0
Την περασμένη εβδομάδα, η Apple έστειλε ένα κύμα ειδοποιήσεων στους πρώην συνδρομητές της Apple Music, προσφέροντάς τους μια πρόσθετη δωρεάν περίοδο 3 μηνών. Τώρα η Apple προσφέρει στους σημερινούς συνδρομητές να δώσουν σε έναν φίλο ένα δωρεάν μήνα μουσικής ροής.  
Οι ειδοποιήσεις push επιτρέπουν στους χρήστες να μεταβαίνουν σε μια σελίδα όπου μπορούν να στείλουν ένα σύνδεσμο παραπομπής σε φίλους που δεν είναι συνδρομητές της Apple Music. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο, οι χρήστες μπορούν να λάβουν δωρεάν ένα μήνα της Apple Music.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της ελεύθερης περιόδου η συνδρομή επεκτείνεται αυτόματα και πηγαίνει σε αμειβόμενη, με μηνιαία πληρωμή.

Η τακτική της χρήσης των ειδοποιήσεων push της Apple για την προώθηση των υπηρεσιών τους ενοχλεί πολλούς συνδρομητές. Την ίδια στιγμή, η Apple παραβιάζει τους δικούς της κανόνες App Store χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις push για τους σκοπούς του μάρκετινγκ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !