Η Apple διαθέτει το δικό της ευέλικτο smartphone

0
 Ενώ περιμένουμε το Unpacked 2019, στο οποίο η Samsung υπόσχεται να παρουσιάσει το πρώτο της πτυσσόμενο smartphone, η Apple δεν βρίσκεται πολύ πίσω από την αντίστοιχη δημιουργία.   
Πρόσφατα, η Apple υπέβαλε και πάλι αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα ευέλικτο τηλέφωνο. Θυμηθείτε ότι η πρώτη εφαρμογή της κατατέθηκε από την Apple το 2013 και από τότε η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται επάνω σε αυτή τη συσκευή. Τώρα έχουν προστεθεί κάποια σχέδια, τα οποία δείχνουν σχηματικά πως οι συσκευές που βρίσκονται σε εξέλιξη πρέπει να κάμπτονται και να διπλώνουν. Η εκτιμώμενη αρχιτεκτονική θα επιτρέψει στο smartphone να λυγίσει σε 2 κατευθύνσεις. Με τη βοήθεια της οθόνης του θα διπλωθεί προς τα μέσα, ως πορτοφόλι και αντίστροφα έτσι ώστε η οθόνη να είναι και μπροστά η και πίσω. Ίσως η συσκευή να μπορεί λυγίσει τρεις φορές, η οποία θα ταιριάζει σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας δίνει την ελπίδα ότι η Apple θα κυκλοφορήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη συσκευή, αφού αυτή τη στιγμή όλες οι συσκευές κάμψης μπορούν να κάμπτονται μόνο σε μία κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ποιες συσκευές με τη χρήση του προετοιμάζονται για κυκλοφορία και αν θα τις δούμε προς πώληση στο προσεχές μέλλον.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !