Οι κάτοικοι της Αυστραλίας μπορούν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις οποιοδήποτε προϊόν της Apple για 2 χρόνια

0
Η Apple ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική εκστρατεία για τους κατοίκους της Αυστραλίας. Τώρα μπορούν να παραγγείλουν κάθε προϊόν της εταιρείας σε άτοκες δόσεις για δύο χρόνια χωρίς επιπλέον πληρωμές.   
Ταυτόχρονα, η πιο ενδιαφέρουσα προσφορά είναι ένα σχέδιο δόσεων διάρκειας δύο ετών χωρίς υπερπληρωμές σε ένα iPhone με επιστροφή χρημάτων 50 δολάρια Αυστραλίας.
Σύμφωνα με ορισμένες εκθέσεις, η Apple έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Latitude Financial Services στην Αυστραλία για να διατηρήσει αυτήν την προσφορά.

Για να χρησιμοποιήσετε την ειδική προσφορά διάρκειας δύο ετών χωρίς επιπλέον πληρωμές, η παραγγελία πρέπει να υπερβαίνει τα 1000 δολάρια Αυστραλίας. Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν ακόμα να λάβουν μια ακόμη επιλογη άτοκων δόσεων για έξι μήνες όταν παραγγέλλουν αγαθά ύψους 150 έως 299 δολαρίων Αυστραλίας και δώδεκα μηνών άτοκων δόσεων με ποσό άνω των 300 δολλαρίων Αυστραλίας.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η προώθηση θα λήξει στις 4 Μαρτίου. Δεδομένων των αλλαγών στο χρονοδιάγραμμα άλλων προσφορών της Apple που έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια, είναι πιθανό να επεκταθεί και αυτή η δράση.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη επίσημη σελίδα της εταιρίας εδω.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !