Ένα νέο πρόβλημα βρέθηκε στο FaceTime

0
Πριν από λίγες εβδομάδες, η Apple ανακάλυψε ένα σοβαρό σφάλμα στο FaceTime που επέτρεπε σε άλλους χρήστες να ακούν συνομιλίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Με την εξάλειψη αυτού του προβλήματος, η εταιρεία τώρα αντιμετωπίζει αμέσως ένα άλλο.   
Μετά την αποκάλυψη του σφάλματος, η Apple έκλεισε προσωρινά τις ομαδικές κλήσεις FaceTime, μια εβδομάδα αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το iOS 12.1.4, στο οποίο το ζήτημα ασφαλείας ήταν σταθερό.

Ωστόσο, η δυνατότητα κλήσης ομάδας FaceTime στο iOS 12.1.4 είναι ακόμη προβληματική. Στο φόρουμ του MacRumors, οι χρήστες δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να προσθέσουν νέους συμμετέχοντες στη συνομιλία κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Ταυτόχρονα, το κουμπί "Προσθήκη προσώπου" παραμένει γκρίζο και ανενεργό. Ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε νέους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια μιας κλήσης είναι να ξεκινήσετε ξανά μια διάσκεψη με τουλάχιστον δύο άτομα.

Ένας από τους χρήστες του φόρουμ MacRumors επικοινώνησε με την υποστήριξη της Apple όπου φαίνεται ότι δεν περίμενε μια τέτοια απάντηση.

"Γνωρίζουμε το πρόβλημα με το ανενεργό κουμπί " Προσθήκη προσώπου " κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime υπό ορισμένες συνθήκες, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί."

Η υποστήριξη της Apple απάντησε επίσης στο Twitter ότι γνώριζε το πρόβλημα.


Επί του παρόντος, η Apple εργάζεται ενεργά σε μια beta έκδοση του iOS 12.2, στην οποία είναι πιθανό να εξαλείψει όλα τα γνωστά σφάλματα FaceTime.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !