Το Instagram δοκιμάζει τη λειτουργία συλλογής κεφαλαίων στις ιστορίες

0
Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την TechCrunch, το Facebook αναζητά λύσεις για την περαιτέρω επέκταση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων του Instagram. Το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να συλλέγουν χρήματα για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.  
Η προγραμματιστής Jane Manchun Wong ανακάλυψε γραμμές κώδικα σε μια εφαρμογή του Instagram που υπονοεί την υποστήριξη για τη λειτουργία συλλογής κεφαλαίων. Εξαιτίας αυτού, οι χρήστες του δικτύου θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με τις δικές τους ιστορίες, από όπου οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να προσφέρουν σε αυτές τις ΜΚΟ.

Οι εκπρόσωποι της Instagram επιβεβαίωσαν αργότερα ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζουν αυτό το χαρακτηριστικό και θα το ξεκινήσουν καποια στιγμή φέτος.

"Είμαστε στα αρχικά στάδια των δοκιμών και εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα στην κοινότητά μας. Αυτό το έτος, οι άνθρωποι θα μπορούν να συλλέγουν χρήματα και να βοηθούν στη στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που είναι σημαντικές γι 'αυτούς με τη βοήθεια των αυτοκόλλητων ετικεττών των Instagram Stories ".

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με το Facebook Donate, το οποίο βοήθησε να συγκεντρωθεί ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Σύμφωνα με το TechCrunch, τέτοιες λειτουργίες δωρεάς απαιτούν από τους χρήστες να εισάγουν δεδομένα πλαστικών καρτών. Αυτό σημαίνει ότι με την προσθήκη ενός συλλέκτη χρημάτων στο Instagram, το Facebook θα έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια αριθμούς πιστωτικών καρτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους εμπορικούς σκοπούς.

Δεν είναι γνωστό πόσο είναι έμπιστη αυτή τη λειτουργία, επειδή το κοινωνικό δίκτυο του Mark Zuckerberg κατηγορήθηκε επανειλημμένα για εμπιστευτικές διαρροές δεδομένων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !