Η Apple αναπτύσσει ένα νέο ρολόι Apple με ευέλικτη οθόνη.

0
Χάρη στο Παγκόσμιο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, το οποίο δημοσιοποιεί τα μυστικά στα σχέδια της Apple, έγινε γνωστό ότι αυτή την εβδομάδα η εταιρεία έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα νέο έξυπνο ρολόι με ευέλικτη οθόνη.  
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ονομάστηκε " Ενότητα παρουσίασης και εφαρμογές συστήματος " και δημοσιεύθηκε χθες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας στην επίσημη σελίδα.

Όπως αναφέρεται από τους προγραμματιστές, στο νέο Watch της Apple, μια καμπύλη οθόνη θα καλύψει ολόκληρο τον καρπό και τον ιμάντα ρολογιών, μετατρέποντάς τον σε μία μεγάλη επιφάνεια OLED ή MicroLED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση πρόσθετων πληροφοριών.

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για ευέλικτες οθόνες έχει αυξηθεί καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις οθόνες γυαλιού, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης ανθεκτικότητας, του χαμηλότερου βάρους και των λεπτότερων διαστάσεων.

Θυμηθείτε ότι η Apple απέκτησε μια εταιρεία που ειδικεύεται στην τεχνολογία microLED το 2014. Ωστόσο, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι το νέο Apple Watch θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων στο εγγύς μέλλον. Τουλάχιστον, η Apple δεν έχει ανακοινώσει αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !