Δείτε όλες τις αλλαγές που περιλαμβάνει το iOS 12.2

0
Στις 24 Ιανουαρίου, η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta έκδοση του iOS 12.2 για προγραμματιστές. Η έκδοση της τελικής έκδοσης μπορεί να πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στην παρουσίαση της εταιρείας την άνοιξη, ωστόσο πολλές καινοτομίες αυτής της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος είναι ήδη γνωστές.   
Η πρώτη δοκιμαστική κατασκευή του iOS 12.2 περιείχε αλλαγές σε πολλά στοιχεία σχεδιασμού. Για παράδειγμα, το τηλεχειριστήριο τηλεόρασης στο iOS 12.2 εμφανίζεται τώρα σε ολόκληρη την οθόνη, τα εικονίδια επανάληψης οθόνης στο σημείο ελέγχου και το AirPlay έχουν αλλάξει, η διεπαφή εφαρμογής Πορτοφόλι και Apple Pay Cash περιέχει περισσότερες πληροφορίες, το Safari σας προειδοποιεί για επικίνδυνες συνδέσεις σε ιστότοπους και οι χάρτες της Apple μπορούν να δουν δεδομένα σχετικά με την ποιότητα του αέρα.

Επιπλέον, η Apple πρόσθεσε υποστήριξη για έξυπνες τηλεοράσεις στην εφαρμογή Home και όταν συνδέσετε για πρώτη φορά τα AirPods, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε τη φράση "Hi, Siri!".

Οι αλλαγές επηρέασαν επίσης τη λειτουργία "Screen Time". Τώρα είναι δυνατό να ρυθμίσετε το χρονοδιάγραμμα της δραστηριότητας εφαρμογής για κάθε ημέρα.

Κυριολεκτικά αμέσως μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης beta, ο προγραμματιστής Steve Trouton-Smith ανακάλυψε τις αναφορές στο νέο iPad και το iPod Touch στις γραμμές του κώδικα.

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.2 για προγραμματιστές. Μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται:

Νέο Animoji : καμηλοπάρδαλη, καρχαρία, κουκουβάγια και αγριόχοιρος.

Το εικονίδιο LTE άλλαξε σε 5G E για τους συνδρομητές AT & T,  στους οποίους η Sprint κατηγόρησε την εταιρεία για την παραπληροφόρηση των χρηστών .
Η εφαρμογή Podcasts της Apple έχει μια πολυαναμενόμενη λειτουργία όπου οι χρήστες μπορούν τώρα να επισημάνουν ένα επεισόδιο podcast ως χαμένο πριν ακουστεί.

Χθες, 19 Φεβρουαρίου, η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη beta έκδοση του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές , η οποία επέλυσε το θέμα με την ευπάθεια του FaceTime, αλλά και μερικές αλλαγές:

Ενημερωμένο εικονίδιο τηλεχειρισμού για το HomeKit και της Apple TV.
Στο στοιχείο "Σχετικά με τη συσκευή" στο μενού "Ρυθμίσεις" εμφανίζεται τώρα το όνομα του μοντέλου του gadget.
Η εφαρμογή Πορτοφόλι εμφανίζει μια πιο λεπτομερή περιγραφή των συναλλαγών.

Πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης, που είναι πιθανόν περισσότερο από ένα μήνα και αναμφισβήτητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Apple θα κυκλοφορήσει μερικές ακόμη beta εκδόσεις του iOS 12.2, οι οποίες θα ρίξουν φως στις μελλοντικές συσκευές της εταιρείας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !