Η Samsung παρουσίασε το αναδιπλούμενο Galaxy Fold

0
Η Samsung παρουσίασε την πρώτη την αναδιπλούμενη τεχνολογία σε smartphone. Η συσκευή ονομάστηκε Galaxy Fold και το κόστος της συσκευής είναι στα 1920 δολάρια.  

Η αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung είναι στην ουσία δύο συσκευές σε μία. Έτσι, το gadget μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet 7,3 ιντσών και ως έξυπνο τηλέφωνο 4,6 ιντσών με το μέγεθος της οθόνης να εξαρτάται από το εάν η συσκευή είναι διπλωμένη ή όχι. Το Galaxy Fold είναι κατασκευασμένο από πολυμερή υλικά που επιτρέπουν μια τέτοια ευελιξία. Το smartphone θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα που είναι το Space Silver, Cosmos Black, Martian Green και Astro Blue.

Συνολικά, η συσκευή θα διαθέτει έξι κάμερες με την κύρια, που αποτελείται από τρία στοιχεία, μια διπλή μπροστινή κάμερα στο εσωτερικό του πτυσσόμενου μέρους και μια μόνο μπροστινή κάμερα στο εξωτερικό. Στο πλάι της συσκευής υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η ισχύς των μπαταριών (μόνο δύο) είναι στα 4380 mAh. Το smartphone υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, καθώς και μπορεί να φορτίζει άλλες συσκευές.

Η συσκευή διαθέτει 512 gigabytes εσωτερικής μνήμης και 12 gigabytes μνήμης RAM.

Η παρουσίαση του Galaxy Fold έδειξε επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας τέτοιας συσκευής όπου οι χρήστες θα μπορούν να ανοίγουν τρία παράθυρα ταυτόχρονα όπως για παράδειγμα, ένα για την παρακολούθηση βίντεο και δύο άλλα για τα μηνύματα και τη μηχανή αναζήτησης.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, το Galaxy Fold είναι μόνο το πρώτο smartphone από το μέλλον της οικογένειας των ευέλικτων συσκευών της Samsung όπου θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη.
 Απολαύστε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !