Η Apple μειώνει τον αριθμό των εργαζομένων που συμμετέχουν στην ανάπτυξη της δικής της εταιρείας αυτοκινήτων

0
Η Apple έχει σταματήσει 190 υπαλλήλους που είχαν προηγουμένως ασχοληθεί με την ανάπτυξη της δικής της εταιρείας αυτοκινήτων. Η πληροφορίες των δημοσιογράφων του Cult of Mac θεωρούν το γεγονός αυτό ως υπαινιγμό ότι η Apple δυσκολεύεται να δημιουργήσει το όχημά της.  
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Apple άρχισε να κατασκευάζει το δικό της σύστημα αυτόματου οδηγού στα τέλη του 2014. Έκτοτε, η εταιρεία έχει προσλάβει εκατοντάδες μηχανικούς για να αναπτύξει ένα ιδιόκτητο σύστημα διαχείρισης. Ωστόσο, στις 28 Φεβρουαρίου του 2019, η Apple απέρριψε 190 υπαλλήλους στη Santa Clara και στο Sunnyvale.

Οι δημοσιογράφοι είναι σίγουροι ότι η Apple αποφάσισε να εστιάσει τις προσπάθειές της στη δημιουργία του έργου Titan. Αυτός είναι ο προσδιορισμός του συστήματος αυτόματου οδηγού, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο από μόνο του, όπως τον αυτόματο πιλότο από την Tesla. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου προϊόντος είναι άγνωστη. Σύμφωνα με τη δημοσίευση Cult of Mac, η Apple σε σχέση με τις χαμηλές πωλήσεις των νέων iPhones ενδέχεται να πάρει λανθασμένα ένα έργο που δεν θα της δώσει σύντομα κέρδος.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !