Η FAA απαγορεύει τη μεταφορά πλήρως φορτισμένων μπαταριών ιόντων λιθίου στα αεροπλάνα

0
Το Υπουργείο Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας έχουν θεσπίσει κανονισμούς που απαγορεύουν τη μεταφορά μπαταριών ιόντων λιθίου ως φορτίο σε πτήσεις με επιβάτες. 
Επίσης, οι οργανισμοί έχουν εισαγάγει περιορισμούς στη φόρτιση μπαταριών που θα μεταφερθούν σε φορτηγά αεροσκάφη. Η μέγιστη επιτρεπόμενη φόρτιση για μια μεταφερόμενη μπαταρία είναι 30%. Ταυτόχρονα όμως, όσον αφορά τις συσκευές που μεταφέρονται από τους επιβάτες, δεν έχουν εισαχθεί νέοι κανόνες και περιορισμοί.

Αλλά ποιους μπορούν να αγγίξουν αυτές οι αλλαγές στους κανόνες? Είναι οι εταιρείες που βασίζονται σε πτήσεις φορτίων για τη μεταφορά ηλεκτρονικών συσκευών συμπεριλαμβανομένης και της Apple. Αντί να απελευθερώσετε συσκευές που είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση από την παραγωγή, τα gadget που πρέπει να μεταφερθούν αεροπορικώς πρέπει τώρα να φορτίζονται μόνο στο 30% ή λιγότερο.

Η αλλαγή των κανόνων οφείλεται σε λόγους ασφαλείας, καθώς κατά μέσο όρο καταγράφονται έως και 10 περιπτώσεις που συνδέονται με πυρκαγιές αεροσκαφών ετησίως και οι πλήρως φορτισμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου θεωρούνται εύφλεκτες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !