Τα AirPods 2 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Μαρτίου

0
Στην ιστοσελίδα του AppleSfera, υπάρχουν στοιχεία ότι τα AirPods 2 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Μαρτίου. Αναφερόμενος σε μια πηγή μέσα από την Apple, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι τον επόμενο μήνα, τα αρχικά AirPods θα αντικατασταθούν με τα ακουστικά δεύτερης γενιάς.  
Οι δημοσιογράφοι κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα εξαιτίας του στιγμιότυπου των προϊόντων διαχείρισης και αποθεμάτων από τους προμηθευτές της Apple. Σημειώνει ότι το τέλος του "κύκλου ζωής" των αρχικών AirPods θα έρθει στις 28 Μαρτίου. Τον περασμένο μήνα υπήρξαν ήδη φήμες ότι η Apple θα αρχίσει να πωλεί τα AirPods 2 και το νέο iPad στις 29 Μαρτίου .

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η Apple έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση πολυμέσων αφιερωμένη στις υπηρεσίες συνεχούς ροής βίντεο και συνδρομητικών ειδήσεων στις 25 Μαρτίου. Κρίνοντας από τις αναφορές των αναλυτών, ο νέος εξοπλισμός δεν θα παρουσιαστεί σε αυτή την παρουσίαση, γεγονός που δημιουργεί αμφιβολίες για την κυκλοφορία του AirPods 2 στις 29 Μαρτίου.

Η Apple θα κυκλοφορήσει πιθανώς μια ενημερωμένη έκδοση των αρχικών AirPods με ασύρματη φόρτιση και η εταιρεία μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη του AirPower και AirPods με ένα απλό δελτίο τύπου στις 29 Μαρτίου.

Επιπλέον, τον περασμένο μήνα, ο Onleaks ανέφερε ότι η Apple δεν θα κυκλοφορήσει τη δεύτερη γενιά ασύρματων ακουστικών μέχρι το φθινόπωρο του 2019, ενώ για την περίπτωση με ασύρματη φόρτιση για το τρέχον μοντέλο των AirPods θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσίαση της Apple απέχει λιγότερο από ένα μήνα και στις 25 Μαρτίου, θα μάθουμε τι έχει προετοιμάσει η εταιρία από το Cupertino για τους καταναλωτές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !