Το Twitter ξεκινά την δυνατότητα των κρυμμένων tweets

0
Οι εκπρόσωποι του Twitter δήλωσαν στο TechCrunch την επικείμενη εμφάνιση ενός νέου χαρακτηριστικού στην υπηρεσία όπου, Θα επιτρέψει στους χρήστες να κρύψουν τα tweets τους από άλλους bloggers. 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κοινωνικού δικτύου, η νέα δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό χρηστών των Android συσκευών. Όλοι οι συντάκτες των δημοσιεύσεων μπορούν να κρύψουν τα tweets και η επιλογή θα εμφανιστεί μετά από κλικ στο κουμπί Share. Αυτά τα tweets, σύμφωνα με το TechCrunch, δεν θα είναι ορατά σε μερικούς bloggers στη ροή δεδομένων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη δημιουργία "κρυφών" δημοσιεύσεων ως εναλλακτική λύση στην παρεμπόδιση άλλων χρηστών.

Ωστόσο, οι κρυμμένες αναρτήσεις μπορούν ακόμη να προβληθούν κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εμφάνιση κρυφών μηνυμάτων". Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η ηγεσία του Twitter συνεχίζει να βελτιώνει τη νέα λειτουργία και να σκέφτεται τους τρόπους εφαρμογής της. Ίσως οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου και να μπορούν επίσης να είναι σε θέση να κρύψουν αρνητικές επαναλήψεις στα δικά τους αρχεία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !