Οι δημιουργοί του AppValley χώρισαν και αντεπιτίθενται ο ένας στον άλλο

0
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δημιουργούς της εφαρμογές AppValley που όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν χωρίσει μεταξύ τους και επιτίθενται ο ένας στον άλλο.  
Η διαμάχη ξεκίνησε το Φεβρουάριο, όταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του AppValley απέκλεισε το όνομα του από την εφαρμογη και δήλωσε στο twitter ότι, αλλάζει όλους τους κωδικούς πρόσβασης και ξαναγράφει τον κώδικα από την αρχή.
Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο λογαριασμοί που λειτουργούν με το ίδιο όνομα ο ένας είναι ο @appvalley_vip και ο δεύτερος ο @App_Valley_vip .

Κατά ειρωνικό τρόπο, και οι δύο λογαριασμοί ισχυρίζονται ότι είναι οι επίσημοι λογαριασμοί και συνεχίζουν να διανέμουν δύο διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας εφαρμογής.
Όπως δείχνουν τα πράγματα η κόντρα θα συνεχιστεί και ίσως να πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού ξεκίνησαν τις κατηγορίες μεταξύ τους.
Για όσους δεν γνωρίζουν το AppValley είναι μια εφαρμογη όπου μπορειτε να κατεβάσετε σπασμένες εφαρμογές η και επεκτάσεις άλλων εφαρμογών με πιστοποιητικά αγνώστου προελεύσεως.Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί πως έκλεψαν ευαίσθητα δεδομένα από τις συσκευή της Apple.
Καλό είναι αν χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους εφαρμογές να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην έχετε δυσάρεστες συνέπειες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !