Πρώην δάσκαλος που εμπλέκεται στο hacking του iCloud φυλακίστηκε σε 34 μήνες φυλακή

0
Ο πρώην καθηγητής γυμνασίου Christopher Brannan καταδικάστηκε σε 34 μήνες φυλάκισης για τη συμμετοχή του σε επιθέσεις χάκερ στο Ιcloud.  
Ο Christopher είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους που έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε λογαριασμούς διασημοτήτων και έχουν διανείμει τις ιδιωτικές τους φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης του 2014. Ο Ryan Collins, ο Edward Mayerchik, ο Emilio Herrera και ο George Garafano είχαν προηγουμένως καταδικαστεί σε φυλάκιση από 8 έως 18 μήνες όταν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων άρχισαν να διαρρέουν στο Διαδίκτυο, απο το iCloud.
Ωστόσο, μετά την έρευνα, η Apple διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί αυτοί είχαν αδύναμους κωδικούς πρόσβασης και οι ιδιοκτήτες τους ήταν θύματα ιστοτόπων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού "ψαρέματος".

Για να αποφευχθούν νέες προσπάθειες ηλεκτρονικού ψαρέματος, η Apple δημιούργησε έναν ιστότοπο με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποφυγής ψεύτικων κλήσεων υποστήριξης και άλλων δόλιων τεχνικών που χρησιμοποιούν οι εισβολείς για να λαμβάνουν πληροφορίες από τους χρήστες.

Άνθρωποι που ανησυχούν ότι μπορεί να πέσουν θύματα επιθέσεων ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing), η Apple τους συμβουλεύει τη χρήση ταυτότητας δύο παραγόντων, τη δημιουργία ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και τη δημιουργία μοναδικών κωδικών πρόσβασης για κάθε ιστότοπο, αλλά και την αποφυγή ύποπτων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !