Η Foxconn μειώνει τους μισθούς των εργαζομένων λόγω των μειωμένων πωλήσεων των iPhone

0
Ο προμηθευτής ανταλλακτικών και συναρμολόγησης για τα gadgets της Apple η Foxconn μείωσε τους μισθούς και γενικότερα μειώνει τα οφέλη για τους εργάτες παραγωγής.  
Σύμφωνα με την εφημερίδα SCMP, οι μισθοί μειώθηκαν λόγω του μειωμένου χρόνου του προσωπικού αφού η παραγωγή επαρκεί με λιγότερες ώρες. Η κορυφή της παραγωγής για τα μοντέλα iPhone του 2018 διήρκεσε μόνο 20 ημέρες αντί για τα συνηθισμένα 4-5 μήνες, οπότε οι μισθοί των εργαζομένων για το τρίμηνο IV μειώθηκαν από 4.000 γιουάν σε 3.000 (από 598 δολάρια σε 447).

Στο πλαίσιο της κοστολόγησης, η εταιρεία έχει μειώσει και ορισμένα από τα οφέλη των εργαζομένων της. Έτσι, ανάμεσα στο εργοστάσιο και τον ξενώνα, το λεωφορείο σταμάτησε να περπατάει, γι 'αυτό και οι εργαζόμενοι έπρεπε να περπατούν, ξοδεύοντας 40 λεπτά την ημέρα στο δρόμο. Κάτω από τη μείωση έλαβαν τα οφέλη για τα ρούχα και τώρα οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώσουν για το πλύσιμο των ρούχων τους μόνοι τους.

Η Foxconn εκπληρώνει τις παραγγελίες παραγωγής πολλών επιχειρήσεων, όπως η Microsoft, η Amazon, η Huawei και άλλοι. Αλλά σχεδόν το ήμισυ των κερδών της, λαμβάνει μέσω της παραγωγής εξαρτημάτων για τα προϊόντα της Apple. Και αν η Foxconn μεταφέρει ήρεμα σχετικά δραματικές αλλαγές παραγωγής από τους άλλους πελάτες της, αυτό δεν ισχύει για το Cupertino.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !