Ο Tim Cook υποσχέθηκε στους επενδυτές ότι η Apple εργάζεται σε έργα που θα "σπάσουν το ταβάνι"

0
Η Apple πραγματοποίησε την ετήσια συνάντηση επενδυτών στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park, όπου ο CEO της Apple, Tim Cook, μίλησε για τα κύρια σχέδια της εταιρείας στο εγγύς μέλλον. 
Στην ομιλία του, ο Κουκ αναφέρθηκε στα πιο πιεστικά ζητήματα. Έτσι, είπε ότι ένα από τα βασικά καθήκοντα για την Apple φέτος θα είναι η μείωση των τιμών για το Retina MacBook Air του 2018, το οποίο σήμερα κοστίζει 1.200 δολάρια. Μιλώντας για το Apple Watch και το AirPods, ο Cook επεσήμανε ότι σύντομα να περιμένουμε σοβαρές ενημερώσεις αυτών των gadgets. Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με πολλές φήμες ότι τα AirPods θα βγουν σε νέο χρώμα και τα Apple Watch 2020 θα πάρουν τη λειτουργία παρακολούθησης του ύπνου .

Ο Cook επίσης σημείωσε ότι η Apple προσεγγίζει σταδιακά τον στόχο της να αυξήσει τα έσοδα από την πώληση υπηρεσιών έως το 2020 σε 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Στο πλαίσιο αυτού του έργου, στο τέλος αυτού του μήνα, η Apple θα εισαγάγει μια νέα τηλεοπτική υπηρεσία συνεχούς ροής με τις δικές της εκπομπές και την Apple News με την επιλογή της εγγραφής σε περιοδικά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !