Η Apple έχει δημιουργήσει μια ομάδα για να αναπτύξει το δικό της μόντεμ

0
Σύμφωνα με το Reuters, η Apple δημιούργησε τη δική της ομάδα μηχανικών για να σχεδιάσει ένα μόντεμ δικής της κατασκευής. Η ομάδα είναι υπό την ηγεσία του αντιπροέδρου της τεχνολογίας υλικού, τον Johnny Srugi.  
Στο τμήμα τεχνολογίας υλικού, η Apple οργάνωσε μια ομάδα μηχανικών για να σχεδιάσει μόντεμ για τις μελλοντικές συσκευές.

Αυτή είναι μια άλλη επιβεβαίωση ότι η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό της κυψελοειδές μόντεμ για τα μελλοντικά iPhones. Επί του παρόντος, τα μόντεμ αγοράζονται από την Intel. Πριν από αυτό, η Apple βασίστηκε στην Qualcomm, αλλά οι εταιρείες διέκοψαν τις σχέσεις τους ως αποτέλεσμα μιας σοβαρής νομικής μάχης.

Ο Srudzhi πήρε τη θέση του Ανώτερου Αντιπροέδρου της Hardware Technologies το 2015. Πριν από αυτή, ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τσιπ της σειράς Α.

Στα τέλη του 2018, η Apple έθεσε θέσεις εργασίας για την ανάπτυξη στο Σαν Ντιέγκο . Αυτό έγινε για συγκεκριμένο σκοπό αφού στην πόλη αυτή βρίσκεται η έδρα της Qualcomm.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !