Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.4, το οποίο επιδιορθώνει ένα bug του FaceTime

0
Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγο το iOS 12.1.4, το οποίο αποσκοπεί να διορθώσει ένα σφάλμα που επέτρεψε στους χρήστες του FaceTime να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες των συνομιλητών . 
Το iOS 12.1.4 κυκλοφόρησε δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 12.1.3. Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, ανοίξτε "Ρυθμίσεις" → "Γενικά" → "Ενημέρωση λογισμικού".

Η Apple αρχικά υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει το iOS 12.1.4 την περασμένη εβδομάδα, αλλά ανέβαλε την απελευθέρωση. Η νέα έκδοση διορθώνει ένα σφάλμα που επέτρεψε την παρακολούθηση των συζητήσεων άλλων χρηστών μέσω κλήσεων ομάδας του FaceTime.

Αφού έγραψαν τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ευπάθεια, η Apple αποσύνδεσε από απόσταση τις κλήσεις ομάδας στο FaceTime για όλους τους χρήστες και ανακοίνωσε ότι ήδη εργαζόταν σε μια επιδιόρθωση. Στη συνέχεια, η εταιρεία εξέφρασε εκ νέου συγγνώμη και είπε ότι οι κλήσεις ομάδας FaceTime δεν θα λειτουργούν πλέον στο iOS 12.1.3 και στις παλαιότερες εκδόσεις του συστήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !