Η Apple θα πληρώσει το κολέγιο στο 14χρονο που ανακάλυψε την ευπάθεια στο FaceTime

0
Η Apple αναφερει σήμερα στο The Verge ότι θα αναλάβει να πληρώσει στον Grant Thompson μια ανταμοιβή και να τον αποζημιώσει για το κολέγιο. Ο έφηβος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε ένα σφάλμα ασφαλείας στο FaceTime, λόγω του οποίου θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει τις συζητήσεις .  
Η Michelle Thompson, η μαμά του Grant, αρχικά θα αναβάλει την αμοιβή της Apple για τις σπουδές του γιου της. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε το μέγεθος της εκπαιδευτικής επιχορήγησης και της αμοιβής για το σφάλμα που βρήκε.

Η Apple άρχισε να πληρώνει χρήματα για τα ευρήματα που βρέθηκαν από διάφορους πριν από τρία χρόνια. Το πρόγραμμα καλύπτει μόνο ορισμένους τύπους αυτών στο iOS. Η εταιρεία προσφέρει στους ερευνητές ασφάλειας που έχουν αναφέρει σοβαρά σφάλματα από 20.000 έως 200.000 δολάρια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Linus Henze περιέγραψε μια ευπάθεια στο macOS που επιτρέπει την πρόσβαση στους κωδικούς iCloud Keychain . Αρνήθηκε να παράσχει όλα τα δεδομένα της Apple μέχρι η εταιρεία να συμφωνήσει να τον πληρώσει.

Στις 8 Φεβρουαρίου, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.4 και μια ενημερωμένη έκδοση του macOS Mojave 10.14.3 με ένα σφάλμα που καθορίστηκε από το FaceTime. Η Apple δήλωσε στο The Verge ότι επίσης απέσυρε ένα προηγουμένως άγνωστο σφάλμα του FaceTime που σχετίζεται με τις Live Photos.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !