Η αυτόματη μεταφόρτωση βίντεο είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix για το iOS

0
Η ενημερωμένη εφαρμογή του Netflix για το iOS διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης λήψης βίντεο, που ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν μόνο σε συσκευές Android.   
Η Netflix ανακοίνωσε τη λειτουργία του Smart Downloads στο iOS στο blog της.

"Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισαγάγουμε τη λειτουργία Smart Downloads. Τώρα, αφού παρακολουθήσετε την τηλεοπτική εκπομπή που λάβατε, η λειτουργία θα διαγράψει και στη συνέχεια θα κατεβάσει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο. "

Οι χρήστες του Netflix μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν με μη αυτόματο τρόπο τις έξυπνες λήψεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Οι έξυπνες λήψεις λαμβάνουν περιεχόμενο μόνο μέσω Wi-Fi, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος τυχαίας χρήσης κυψελοειδών δεδομένων.

Οι εκπρόσωποι του Netflix εξήγησαν ότι η ελεύθερη μνήμη της συσκευής δεν είναι επίσης σημαντικός παράγοντας, αφού το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής που παρακολουθήθηκε διαγράφεται πάντοτε πριν φορτωθεί το επόμενο.

Οι έξυπνες λήψεις προσπαθούν να αναγνωρίσουν τα αποσπάσματα που πρέπει να διαγραφούν. Ωστόσο, αν έχετε κατεβάσει τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς, η λειτουργία θα ξεκινήσει τη λήψη της τέταρτης σειράς μετά την προβολή του τρίτου και θα διαγράψει αυτόματα μόνο το πρώτο επεισόδιο.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις έξυπνες λήψεις, πρέπει να μεταβείτε στις "Λήψεις" -> "Οι λήψεις μου" -> "Έξυπνες λήψεις" .

Αρχικά, η Netflix υποσχέθηκε να εφαρμόσει αυτό το χαρακτηριστικό στην εφαρμογή iOS μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, αλλά χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από τους προγραμματιστές που περίμεναν. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !