Κατεβάστε το jailbreak rootlessJB για iOS 12-12.1.2

0
Το rootless jailbreak μόλις κυκλοφόρησε για τους χρήστες στο iOS 12.0-12.1.2. Ενώ το εργαλείο jailbreak βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτήν τη στιγμή εγκαθιστώντας το στο iPhone ή το iPad σας.  
Το rootlessJB είναι ένα jailbreak iOS 12.0-12.1.2 βασισμένο στο voucher_swap exploit του Brandon Azad και αναπτύσσεται από τον φημισμένο ερευνητή ασφαλείας Jake James.

Σε αντίθεση με ένα "root" jailbreak όπως το unc0ver ή το Electra, ένα rootless jailbreak έχει μόνο δικαιώματα ανάγνωσης και εγγραφής στον υποκατάλογο var για όσους γνωρίζουν.

Ένα "ριζικό" jailbreak, από την άλλη πλευρά, έχει πλήρη πρόσβαση ανάγνωσης και εγγραφής σε ολόκληρο το σύστημα αρχείων μιας συσκευής της Apple.
Παρά το γεγονός ότι προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη, το rootlessJB είναι σήμερα το μοναδικό εργαλείο jailbreak το iOS 12 με δυνατότητα εγκατάστασης των tweak.

Αν και η εκμετάλλευση του Brandon υποστηρίζει συσκευές A12 τα (iPhone XS, XS Max και XR), είναι ασύμβατες ακόμη με το rootlessJB.

Συμβατότητα
Firmware

12.0
12.0.1
12.1
12.1.1
12.1.2

Συσκευή

iPhone 6S
iPhone 6S συν
iPhone SE
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8 και 8 Plus iPhone X
iPad (2017) (5η γενιά)
iPad Pro (12,9 ίντσες) 1η γενιά
iPad Pro (9,7 ίντσες)
iPad Pro 10.5 "(2017)
iPad Pro 12,9 "2ου Gen (2017)
iPad (2018)
iPhone XS / XS Max (ασύμβατο)
iPhone XR (ασύμβατο)

Απαιτήσεις

Ένα συμβατό iPhone, iPad ή iPod touch
iOS 12.0-12.1.2 firmware
σύνδεση στο Internet

Εγκατάσταση

Βήμα 1 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού  του Safari.
Βήμα 2 Πηγαίνετε στο Ignition.fun και εγκαταστήστε την εφαρμογή.
Βήμα 3 Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στις ενότητες εφαρμογών. Επιλέξτε jailbreaks , κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το rootlessJB iOS 12.1.2 jailbreak.
Βήμα 4 Πατήστε Λήψη και περιμένετε να εγκατασταθεί η εφαρμογή.
Βήμα 5 Ανοίξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων στη συσκευή σας, μεταβείτε στο Γενικά=> Προφίλ και διαχείριση συσκευών και εμπιστευθείτε το πιστοποιητικό που σχετίζεται με το rootlessJB.

Χρήση

Βήμα 6 Εκτελέστε την εφαρμογή από την αρχική οθόνη και πατήστε Jailbreak για να ξεκινήσετε τη διαδικασία jailbreak. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή "Tweaks" είναι ενεργοποιημένη.
Βήμα 7 Περιμένετε να επανεκκινησει η συσκευή σας. Μόλις γίνει επανεκκίνηση του SpringBoard, η συσκευή σας θα τεθεί σε λειτουργία το jailbreak.
 
rootlessjb
Το exploit voucher_swap έχει ένα σταθερό ποσοστό επιτυχίας και δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.
Ωστόσο το εργαλείο είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν έχει ολοκληρωθεί και απευθύνετε στους γνώστες για δοκιμές και μόνο.Kαλό είναι αν καποιος δεν γνωρίζει τι κάνει να το αποφύγει και αν πάλι επιμένει με δικιά του ευθύνη περιμένουμε τις εντυπώσεις του.


 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !