Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.1.2 και το iOS 12.1.1

0
Σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.1.2 και το iOS 12.1.1. Τώρα οι χρήστες δεν μπορούν να επαναφέρουν μια συσκευή παρά μόνο από το iOS 12.1.3.  
Όπως γνωρίζετε, η Apple σταματά να υπογράφει παλιές εκδόσεις του iOS, έτσι ώστε οι χρήστες να παραμένουν στις πιο πρόσφατες κατασκευές του λειτουργικού συστήματος για λόγους ασφάλειας και σταθερότητας. Αυτό συμβαίνει συνήθως μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης. Νωρίτερα, η Apple έχει ήδη διακόψει τη διανομή του iOS 12.1.

Το iOS 12.1.2 εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο. Σε αυτό, η εταιρεία έλυσε τα ευάλωτα σημεία της e-SIM και επιλύθηκαν κάποιες διαφωνίες σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας με την Qualcomm στην Κίνα. Η τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού συστήματος κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες με διορθώσεις σφαλμάτων στο iPad Pro, μηνύματα και το CarPlay. Επί του παρόντος, το iOS 12.1.3 είναι μια γενικά διαθέσιμη σταθερή έκδοση του iOS.

Η δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.2 για προγραμματιστές με νέους χαρακτήρες Animoji, προηγμένες τηλεοπτικές δυνατότητες στο HomeKit, υποστήριξη για την Apple News στον Καναδά και άλλες καινοτομίες κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το iOS 12.1.4 αυτή την εβδομάδα για να διορθώσει το πρόβλημα με την ακρόαση των κλήσεων ομάδας FaceTime.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !