Η Unicode Consortium δημοσίευσε μια λίστα με emoji που θα εμφανιστούν μέσα στο 2019

0
Η Unicode Consortium δημοσίευσε την τελική λίστα των Emoji για το 2019. Περισσότερα από 200 νέα emoticons θα εμφανιστούν στις περισσότερες πλατφόρμες κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.   
Τα Emoji του 2019 θα παρουσιάζουν νέα emoticons που απεικονίζουν, για παράδειγμα, ένα σκυλί-οδηγό, ένα άτομο σε μια αναπηρική καρέκλα, η ένα άτομο με προβλήματα ακοής. Το κιτ θα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για μικτά ζευγάρια διαφορετικών φυλών.

Μεταξύ των Emoji του 2019, υπάρχουν 59 νέοι χαρακτήρες, 75 emoticons με διαφορετικές παραλλαγές φύλου και 230 άλλα emoticons, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τόσο τις παραλλαγές των φύλων όσο και τους διαφορετικούς τόνους του δέρματος.

Η σημερινή διαφήμιση Unicode σημαίνει ότι οι προγραμματιστές όλων των μεγάλων πλατφορμών μπορούν τώρα να αρχίσουν να δουλεύουν με τα δικά τους emoticons για τα λειτουργικά τους συστήματα. Πιθανώς, τα νέα emoji θα είναι διαθέσιμα σε συσκευές iOS στο iOS 13.1, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Μεταξύ άλλων νέων προϊόντων είναι ένα χαμόγελο, προσθετικά χέρια και πόδια, ένας άνδρας στα γόνατά του, καθώς και καρδιές, κύκλοι και πλατείες σε διάφορα χρώματα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !