O δημιουργός του Hololens και πρωτοπόρος στον τομέα της AR έφυγε από την Apple

0
Τα τελευταία χρόνια, η Apple συμμετάσχει ενεργά στις εξελίξεις στον τομέα της ενισχυμένης πραγματικότητας. Τώρα έγινε γνωστό ότι ένας από τους δημιουργούς της Hololens, ο Avi Bar Zeev, άφησε την Apple.  
Η Apple άρχισε να διανέμει μαζικά την επαυξημένη πραγματικότητα μεταξύ των χρηστών των συσκευών iOS με την απελευθέρωση του iOS 12 και της ιδικής εφαρμογής. Η εταιρεία εξαγόρασε επίσης αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιήθηκαν στις εξελίξεις του τομέα της AR. Φήμες λένε ότι το Cupertinο θα μπορούσε να παρουσιάσει το Apple Glass το 2020.

Σύμφωνα με την έκθεση της Variety, ο Bar Zeev εργάστηκε για το ακουστικό της Apple Augmented Reality, αλλά άφησε την εταιρεία τον περασμένο μήνα. Ο ίδιος ο μηχανικός επιβεβαίωσε την αναχώρησή του σε μια συνέντευξη.

"Έφυγα από την Apple τον Ιανουάριο. Μπορώ να πω μόνο καλά πράγματα για την εταιρεία"

Δυστυχώς, δεν ανέφερε κανένα έργο το οποίο η Apple εργάζεται επί του παρόντος.

Ο συνεργαζόμενος με την εταιρία, εφευρέτης εργάστηκε στη Disney, την Google και τη Microsoft πριν από την είσοδό του στην Apple. Δεν ήταν ο μόνος μηχανικός της επαυξημένης πραγματικότητας, τον οποίο η εταιρεία δελεάστηκε και απόκτησε. Το 2015, ο Nick Thompson, ένας κορυφαίος μηχανικός ήχου της Microsoft, προσλήφθηκε επίσης.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !