4 νέα Animoji εμφανίστηκαν στο iOS 12.2 beta 2

0
Χθες, κυκλοφόρησε η δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές με πολλές καινοτομίες.Μια από αυτές είναι τέσσερις νέοι κινούμενοι χαρακτήρες Animoji με μια καμηλοπάρδαλη, ένας καρχαρία, μια κουκουβάγια και ένας αγριόχοιρος.  
Όπως είναι γνωστό, το Animoji λειτουργεί σε όλες τις συσκευές του iOS με υποστήριξη για το FaceID. Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση προσθέτεται στον αυξανόμενο κατάλογο των νέων χαρακτήρων Animoji. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους έχουν εγκαταστήσει το δεύτερο δοκιμαστικό build του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές . Όλοι οι άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο είκοσι χαρακτήρες και κάποιο προσαρμόσιμο Memoji, το οποίο εμφανίστηκε στο iOS 12.

Όπως και τα προηγούμενα Animoji, οι τέσσερις νέοι χαρακτήρες έχουν τις δικές τους ξεχωριστές κινήσεις. Για παράδειγμα, σμίγοντας τα φρύδια, θα ωθήσετε τα αυτιά μιας καμηλοπάρδαλης για ένα χαμόγελο, κατά την επιλογή ενός καρχαρία θα σας δείξει την τρομακτική έκφραση με το σαγόνι του αρπακτικού.

Εσείς πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το Animoji;
Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !