Το Twitter σύντομα θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας

0
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Joe Rogan την περασμένη εβδομάδα, ο δημιουργός του Twitter, Jack Dorsey, μίλησε για την πιθανή εισαγωγή της λειτουργίας επεξεργασίας των δημοσιεύσεων.  
Στο βίντεο, ο Rogan αναφέρει στο Dorsey την ιδέα ότι το Twitter θα μπορούσε να υποστηρίξει το σύστημα την επεξεργασία, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν τα tweets τους, αλλά η αρχική έκδοση του μηνύματος θα είναι ακόμα διαθέσιμη για προβολή. Σε απάντηση, ο Dorsey είπε ότι οι προγραμματιστές εξετάζουν αυτήν την επιλογή.

Επιπλέον, ο Dorsey μας αποκάλυψε ότι η επεξεργασία του μηνύματος θα είναι περιορισμένη στο χρόνο και ο χρήστης θα λάβει 5-30 δευτερόλεπτα ανά επεξεργασία, αλλά ο Dorsey δεν πήγε σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες.

Rogan: Οι χρήστες του Twitter χρειάζονται τη δυνατότητα επεξεργασίας: για παράδειγμα, εάν κάνουν ένα τυπογραφικό λάθος ή κάτι τέτοιο. Αλλά θα ήταν υπέροχο να δούμε την αρχική έκδοση, εκτός από την διορθωμένη έκδοση.

Dorsey: Σκεφτόμαστε αυτή την επιλογή. Ο λόγος που η υπηρεσία του microblogging δεν έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί δημοσιεύσεις είναι, καταρχάς, το γεγονός ότι το Twitter χτίστηκε με βάση SMS. Αν στείλετε το κείμενο, δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Ως εκ τούτου, ίσως θα εισαγάγουμε ένα διάστημα από 5 έως 30 δευτερόλεπτα κατά την αποστολή, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τη δημοσίευση.

Τώρα μένει να περιμένουμε αν το Twitter να επιτρέψει επισήμως την επεξεργασία των δημοσιεύσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !