Ένας ειδικός της Google βρήκε εκμετάλλευση για Jailbreak στο iOS 12.1.2

0
Ο ερευνητής ασφάλειας Jan Beer από την ομάδα της Google Project Zero δημοσίευσε ένα νέο εκμεταλλευόμενο κενό στο iOS 12.1.2.Οπως και τα προηγούμενα που είχε δημοσιεύσει πρόσφατα έτσι και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός jailbreak.  
Αυτή η εκμετάλλευση ισχύει μόνο για το iOS 12.1.2. Η Apple το ρύθμισε στο iOS 12.1.3, αλλά οι χρήστες του iOS 12.1.2 ενδέχεται να ελπίζουν ότι θα κυκλοφορήσει ένα jailbreak για το iOS 12 με βάση αυτό το νέο θέμα ευπάθειας.

Ο Ian Beer περιγράφει αυτό το σφάλμα με λεπτομέρειες, ωστόσο, οι προγραμματιστές του jailbreak θα πρέπει να κάνουν πολλή δουλειά για να απελευθερώσουν ένα εργαλείο για την πρόσβαση root της συσκευής.
Νωρίτερα, o Beer δημοσίευσε μια εκμετάλλευση για iOS 11 , η οποία αργότερα χρησιμοποιήθηκε για το jailbreaking που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή.

Είναι ενδιαφέρον ότι ένα παρόμοιο λάθος ήταν στο macOS Mojave στο 10.14.2. Η Apple το ρύθμισε στο macOS Mojave 10.14.3.

Οι υπάλληλοι του Google Project Zero μιλούν τακτικά για τα τρωτά σημεία του λειτουργικού συστήματος. Αλλά το κάνουν όταν οι εταιρείες έχουν ήδη διορθώσει τα λάθη.
 Αν είστε από τους τυχερούς να έχετε το ios 12.1.2 και θέλετε jailbreak τότε φροντίστε να παραμείνετε εκεί και να έχετε λιγο υπομονή για τις εξελίξεις .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !