Η Huawei μας προσκαλεί στην παρουσίαση ενός πτυσσόμενου smartphone

0
Η Huawei απέστειλε προσκλήσεις για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη. Σε αυτήν, η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone με υποστήριξη 5G. 
Η Huawei σχεδιάζει φέτος να ανταγωνιστεί τη Samsung στην αγορά των πτυσσόμενων smartphones. Το 2018, η Huawei αύξησε σημαντικά τις πωλήσεις smartphones και δεν πρόκειται να παραιτηθεί από αυτή τη προσπάθεια και φέτος. Το νέο μοντέλο είναι πιθανό να επιδείξει όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες του κατασκευαστή.

Στο ενδιαφέρον για την παρουσίαση προστίθεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάποιες έστω μικρές πληροφορίες σχετικά με το νέο smartphone. Δεν είναι γνωστό πόσο πρακτική θα είναι η συσκευή Huawei, δεδομένου ότι το πρότυπο 5G εξακολουθεί να απέχει πολύ από το δημόσιο λανσάρισμα και η σημασία των πτυσσόμενων smartphones είναι αμφισβητήσιμη.

Η Samsung έδειξε το πτυσσόμενο smartphone της στα τέλη του 2018. Η πλήρης παρουσίασή του πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019. Οι κινέζοι κατασκευαστές δείχνουν επίσης ενδιαφέρον για αυτόν τον τομέα. Ένας από αυτούς έχει ήδη παρουσιάσει το πτυσσόμενο smartphone στο CES 2019 .

Η Apple έχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αναδίπλωση ενός smartphones , ωστόσο, δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί όχι νωρίτερα από το 2020 .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !